03.08.2021

Ministudiosalkku

Ministudiossa kuvattuja pikku esineitä

Lounais-Suomen kirjastojen yhteiskäytössä olevaa ministudiosalkkua voi käyttää valokuvien ottamiseen ja laadukkaaseen tulostamiseen esimerkiksi valokuvaustyöpajoissa. Salkussa olevaa iPadia voi käyttää myös muihin tarkoituksiin kuten videokuvaukseen ja editointiin. Salkku sisältää iPad Pro -tabletin ja Canon Selphy -valokuvatulostimen oheistarvikkeineen. Salkussa on myös tulostimeen sopivia valokuvapapereita. Jos paperit tai tulostimen muste käyvät vähiin, pyydä AKEa lähettämään lisää! Os. AKE-kirjasto@turku.fi.

Salkkuja on olemassa 1 kappale. Salkku viettää puolet vuodesta Varsinais-Suomessa ja puolet vuodesta Satakunnassa. Turku ja Pori huolehtivat maakunnan vaihdosta kesä- ja joulukuussa. Salkun kulloisenkin maakunnan näet helpoiten lainattavien materiaalien etusivulla olevasta taulukosta (taulukon nähdäksesi klikkaa auki pudotusvalikko).

Kirjastot voivat varata ministudiosalkun käyttöönsä merkitsemällä 2 viikon jakson varauskalenteriin. Salkku kulkee kirjastosta toiseen maakunnan sisäisissä yhteiskuljetuksissa. Salkku jää laina-ajan päätyttyä kellumaan lainaajakirjastoon aina seuraavaan varaukseen asti. Kun oman kirjastosi laina-aika lähenee, ota yhteyttä kirjastoon, jossa salkku on ja pyydä heitä lähettämään salkku kuljetuksessa omaan kirjastoosi.

Salkku on lukittu pienellä koodilukolla. Lukon avauskoodi on 853.

Lisätietoja saat AKE-ihmisiltä osoitteesta AKE-kirjasto@turku.fi.

Tärkeät linkit:

Varauskalenteri

Ohjevideo: Salkun esittely + Näin pääset alkuun

Ohjevideo: Apua ongelmatilanteisiin

Ohjevideo: Ministudion rakentaminen

Salkun sisältö:

Tarkasta salkun sisältö heti sen saapuessa sekä ennen lähettämistä eteenpäin. Ilmoita heti sähköpostilla osoitteeseen AKE-kirjasto@turku.fi, jos huomaat puutteita!

  1. iPad Pro -tabletti (1 kpl)
  2. Tabletin latauspiuha (1 kpl)
  3. Canon Selphy -tulostin (1 kpl)
  4. Tulostimen virtajohto (1 kpl)
  5. Varamustepatruuna (1 kpl); ilmoita AKE:lle, kun otat varapatruunan käyttöön, niin lähetämme uuden joko sinulle tai seuraavalle käyttäjälle!
  6. Syöttökaukalot papereille (2 kpl)
  7. Tulostimen ohjekirja (1 kpl)
  8. Ei kuvassa: Käyttöohjeita ja valokuvapapereita sisältävä muovitasku (salkun kannen sisäpuolella olevassa lokerossa); ilmoita AKE:lle, kun otat paperit käyvät vähiin, niin lähetämme lisää joko sinulle tai seuraavalle käyttäjälle!

Salkun sulkeminen vaatii hiukan voimaa. Varmista siis vielä ennen eteenpäin lähettämistä, että soljet ovat kunnolla kiinni!