20.04.2021

Bluebot-robottisalkku

Bluebot-lattiarobotti

Minne matka, pikku robotti?

Lounais-Suomen kirjastojen yhteiskäytössä olevaa Bluebot-robottisalkkua voi käyttää esimerkiksi satutuokioiden elävöittämiseen ja alkeisohjelmoinnin opetukseen. Salkku sisältää 6 Bluebot-lattiarobottia sekä 3 niiden seikkailuille sopivaa teemamattoa.

Salkkuja on olemassa 1 kappale. Salkku viettää puolet vuodesta Varsinais-Suomessa ja puolet vuodesta Satakunnassa. Turku ja Pori huolehtivat maakunnan vaihdosta kesä- ja joulukuussa. Salkun kulloisenkin maakunnan näet helpoiten varauskalenterista.

Kirjastot voivat varata Bluebot-salkun käyttöönsä merkitsemällä 2 viikon jakson varauskalenteriin. Salkku kulkee kirjastosta toiseen maakunnan sisäisissä yhteiskuljetuksissa. Salkku jää laina-ajan päätyttyä kellumaan lainaajakirjastoon aina seuraavaan varaukseen asti. Kun oman kirjastosi laina-aika lähenee, ota yhteyttä kirjastoon, jossa salkku on ja pyydä heitä lähettämään salkku kuljetuksessa omaan kirjastoosi.

Salkku on lukittu pienellä koodilukolla. Lukon avauskoodi on 853.

Lisätietoja saat AKE-ihmisiltä osoitteesta AKE-kirjasto@turku.fi.

Tärkeät linkit:

Varauskalenteri
Ohjevideo: Salkun esittely + Näin pääset alkuun
Ohjevideo: Mediasatutuokio Bluebottien kanssa
Tekstimuotoiset ohjeet: Näin pääset alkuun

Salkun sisältö:

Bluebot-salkun sisältö

Tarkasta salkun sisältö heti sen saapuessa sekä ennen lähettämistä eteenpäin. Ilmoita heti sähköpostilla osoitteeseen AKE-kirjasto@turku.fi, jos huomaat puutteita!

1. Bluebot-lattiarobotti, 6 kpl
2. Robotin latausjohto, 6 kpl
3. Bluebot-matto, 3 kpl
4. Robottien latausasema, 1 kpl
5. Latausaseman virtajohto, 1 kpl
6. Kuivatuspatruuna, 1 kpl (älä poista salkusta lainkaan)
Ei kuvassa: Käyttöohjeita sisältävä muovitasku (salkun kannen sisäpuolella olevassa lokerossa)

Salkun sulkeminen vaatii hiukan voimaa. Varmista siis vielä ennen eteenpäin lähettämistä, että soljet ovat kunnolla kiinni!