27

Touko

Webinaari Resilienssistä

ke 27.5.2020·

klo 13:00

-14:00

Turun AKE järjestää keskiviikkona 27.5. klo 13-14 webinaarin aiheesta Resilienssin perusteet, oman resilienessin kehittäminen ja miten muutostilanteessa voi kehittää omaa jaksamista.

Viime aikoina useimmat meistä ovat joutuneet tahtomattaan uuteen tilanteeseen. On vaadittu kykyä venyä, oppia nopeasti uusia asioita, varautua kriisiin ja samalla käsitellä koko pakkaa suurella teholla. Moni kokee tilanteen väsyttävänä, energiaa vievänä tilanteen ja kaivattu lepo voi jäädä vähäiseksi. Resilienssi on psyykkinen ominaisuus ja opittu taito, jonka avulla voi selvitä monista kriiseistä, muutoksista, haasteista ja vaikeista vastoinkäymisistä. Resilienssi on kyvykkyyttä käsitellä merkittäviä haasteita siten, että samalla: – minimoidaan niiden tuomat negatiiviset vaikutukset – palaudutaan ohjautumaan tavoitteista – kasvetaan vahvemmaksi ja resilienteimmiksi yksilöksi

Webinaarissa kouluttajana toimii Totti Karpela Mielenrauha Oy:sta. Webinaari toteutetaan Teamsissa ja se tallennetaan. Tallenne on katsottavissa yhden kuukauden ajan koulutuksen jälkeen.

Ilmoittaudu webinaariin alla olevalla linkillä. Voit valita ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko suoraan lähetykseen vai katsotko tallenteen. Ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa linkin webinaariin ja tallenteeseen.

Kouluttaja on toivonut osallistujien vastaavan ilmoittautumisen yhteydessä ennakkokysymyksiin. Ennakkokysymyksiin vastaaminen on vapaaehtoista, mutta vastausten avulla saamme paremmin meille kohdennetun koulutuksen. Varaathan siis ilmoittautumislomakkeen täyttöön hieman tavallista enemmän aikaa, jotta ehdit vastata myös ennakkokysymyksiin! Ennakkokysymysten vastaukset toimitetaan eteenpäin ilman osallistujatietoja, eli voit vastata kysymyksiin anonyymisti.

Ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä: https://www.lyyti.in/Webinaari_Resilienssi_5167

Koulutuksen materiaalit: Resilienssi-materiaali

 

Lisätietoja koulutuksesta antaa Anne Heino, anne.ma.heino@turku.fi

Tervetuloa!