9

Syys

Asiakaslähtöisen kehittämisen starttipaketti

pe 9.9.2022·

klo 9:00

-12:00 ·

Teams

Ilmoittaudu viimeistään 7.9.2022

Miten saat asiakkaan ääneen kuulumaan ja ohjaamaan toiminnan kehittämistä?  

Turun AKE järjestää yhdessä Turun kaupungin kulttuurihyvinvointityöryhmän kanssa koulutuksen teemasta, joka voitti AKEn koulutusäänestyksen Lounais-Suomen kirjastopäivässä toukokuussa. Asiakaslähtöisen kehittämisen starttipaketin tavoitteena on antaa osallistujille perustiedot asiakaslähtöisestä kehittämisestä sekä opastaa oman matalan kynnyksen kehittämisprojektin aloittamisessa.

Asiakaslähtöistä kehittämistä lähestytään koulutuksessa palveluiden ja kohtaamisten näkökulmasta – tällä kertaa fokuksessa eivät siis ole esimerkiksi kirjaston tilat. Koulutuksessa pohditaan myös asiakaslähtöisen kehittämisen onnistumisen avaimia ja jatkuvan kehittämisen ajatusmallin juurruttamista kehittämistyöhön. Koulutuksen jälkeen tiedät, mitä asiakaslähtöinen kehittäminen tarkoittaa, mitä vaihteita siihen kuuluu ja millaisia menetelmiä kehittämistyössä voi käyttää. Saat koulutuksessa myös ohjausta sopivien kehitysalueiden tunnistamiseen ja ensimmäisen kehityskohteen valintaan.

Mika Raulas: Asiakaslähtöisen kehittämisen ’starttipaketti’ -diasarja

Tehtävistä käytyä keskustelua chatista.

Haluaisitko katsoa koulutuksen tallenteena? Jos et päässyt mukaan reaaliaikaisesti, voit katsoa tapahtuman tallenteen jälkikäteen täältä: https://youtu.be/UuVBFvbX4N0 Tallenne on katsottavissa 28.9.2022 saakka.

Koulutuksen palautekysely on avoinna 30.9.2022 saakka.

Kuinka valmistaudun koulutukseen?

Ennen koulutusta pohdi ja kirjaa ylös ajatuksia siitä, miten asiakaskokemusta voisi parantaa omalla työpaikallasi. Mieti vastauksia esimerkiksi näihin kysymyksiin:

  • Mihin asioihin asiakaslähtöisessä kehittämisessä olisi työpaikallasi erityisesti keskityttävä?
  • Keiden kaikkien olisi oltava mukana kehittämisessä?
  • Miten kehitystarpeen tai -idean voisi kuvailla työkavereille?

Koulutuksen jälkeen

Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen sinulla on

  • Tietoa työkaluista, joiden avulla voit ryhtyä toteuttamaan asiakaslähtöisen kehittämisen projekteja
  • Sopivankokoinen kehittämiskohde, jonka parissa haluat työskennellä oppimiesi menetelmien kanssa
  • Intoa ja oivallusta tarttua käytännön työhön

Jos osallistujat haluavat, starttipaketin jatkoksi voidaan järjestää työpajamaista tukea omien projektien työstämiseen.

Koulutus järjestetään Teamsissä pe 9.9. klo 9–12. Koulutuksesta tehdään myös tallenne, joka on katsottavissa kaksi viikkoa koulutuksen jälkeen. Kouluttajana toimii Mika Raulas Roger Studio Oy:stä.

Kuinka ilmoittaudun koulutukseen?

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 7.9.2022 tämän Lyyti-linkin kautta: https://www.lyyti.in/Asiakaslahtoisen_kehittamisen_starttipaketti_5399

Huom. Ilmoittaudu myös, jos haluat katsoa koulutuksen tallenteen! Linkki tallenteeseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille koulutuksen jälkeen. Tallenne on katsottavissa 28.9.2022 saakka.

Lisätietoja koulutuksesta saat AKE-ihmisiltä osoitteesta AKE-kirjasto@turku.fi.