2

Mitä pelattais? Koulutuspäivä pelaamisesta.

to 28.2.2019·

klo 9:00

-16:00

Mitä pelattais? – koulutuspäivä tarjoaa aamupäivällä tiiviin tietopaketin pelaamisesta. Pelitutkimuksesta, pelikulttuurista ja pelillistämisestä on puhumassa leikki- ja pelitutkimuksen dosentti Veli-Matti Karhulahti.

Iltapäivällä keskitymme lautapeleihin. Kuulemme, millaisia lautapelejä on olemassa ja miten pelien lainaus luonnistuu. Iltapäivän puhujana on koordinaattori Heikki Marjomaa.

Koulutus järjestetään Turun pääkirjaston Studiossa. Paikan päällä osallistuville on kahvien lisäksi tarjolla mahdollisuus päästä iltapäivällä itse pelaamaan. Koulutusta voi seurata etänä omalta työpisteeltä tai Porin kaupunginkirjaston etäkatsomossa. Porissa osallistujille on tarjolla aamu- ja iltapäiväkahvit sekä mahdollisuus testata lautapelejä päivän päätteeksi.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita, haluatko osallistua iltapäivällä pelaamiseen. Porin kaupunginkirjastossa testattavana on lautapelejä. Turussa testattavana on myös lautapelejä sekä mahdollisuus kokeilla Varsinais-Suomen pelisalkkua ja konsolipelejä.

Koulutus on Turun kaupunginkirjaston alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta. Koulutus on osallistujille maksuton. Osallistujat vastaavat itse matkustus-ja ruokailukustannuksistaan. Koulutus on kaikille avoin, mutta mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin paikkoja, ovat Satakunnan ja Varsinais-Suomen kirjastoammattilaiset etusijalla koulutukseen.

Koulutuksen materiaalit:

Pelitutkimus, pelikulttuuri ja pelillistäminen Veli-Matti Karhulahti