5

Maalis

Koulutusta ja ideoita ministudiokuvaukseen

pe 5.3.2021·

klo 13:00

-14:30

Kaikille ryhmien kanssa työskenteleville ja kuvaamisesta kiinnostuneille suunnatussa ministudiokoulutuksessa perehdytään pienten esineiden kuvaukseen itse helposti rakennettavassa pienoisstudiossa. Lisäksi koulutuksessa esitellään työpajatyyppisiä harjoituksia, joissa ministudiota voi hyödyntää ryhmien kanssa kirjastotyössä. Koulutus pidetään perjantaina 5.3. klo 13-14.30 Teams-alustalla. Koulutuksen vetää hankekoordinaattori Satu Aalto.

Varaa koulutuspäivänä mukaasi jokin pieni itsellesi tärkeä esine. Tämä esine on kuvauskohteesi koulutuksen harjoituksissa. Kuvattavan esineen lisäksi tarvitset koulutuksen aikana seuraavia välineitä:

  • Kuvaamiseen soveltuva välinen (mielellään digitaalinen mobiililaite kuten puhelin). Jos käytössäsi on mobiililaite, lataa siihen etukäteen ilmainen Snapseed-sovellus (saatavilla iOs- ja Android-versiot).
  • Vähintään yksi A3-kokoinen värillinen paperi
  • Maalarinteippiä
  • Muistiinpanovälineet käsin kirjoittamiseen.

Kaikille ilmoittautuneille on lähetetty linkki koulutuksen tallenteeseen (katsottavissa 22.3.2021 asti). Jos haluat nähdä tallenteen, mutta et ole ilmoittautunut, pyydä linkkiä sähköpostilla osoitteesta AKE-kirjasto@turku.fi.

Linkit koulutuksen materiaaleihin alla:

Lisätietoja koulutuksesta antaa AKE-ihminen Laura, AKE-kirjasto@turku.fi.