3

Maalis

Celia-työpaja

to 3.3.2022·

klo 7:00

-8:30

Celia-työpaja järjestetään jälleen torstaina 3.3. klo 9:00-10:30. Tämä on samansisältöinen koulutus kuin viime toukokuussa pidetty.

Koulutuksessa tutustutaan Celian palveluihin ja harjoitellaan Pratsam Reader -sovelluksen käyttöä. Koulutus on suunnattu kaikille kirjastotyöntekijöille, ei pelkästään Celia-asiakkaiden kanssa työskenteleville.

Koulutus koostuu ennakkotehtävänä katsottavasta videosta (kesto noin 0,5 tuntia) sekä to 3.3. klo 9:00–10.30 pidettävästä etätyöpajasta. Työpajaosuus järjestetään Teams-alustalla. Kouluttajana toimii Elina Kilpiö Celiasta.

Koulutuksen materiaalit: Celia-TurunAKE.3.3.2022.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia asioita:

  • Yhdenvertaisuus kirjastopalveluissa
  • Celian palvelut: yleisesittely, esitteet ja ohjeet
  • Konkreettinen esittely sovelluksen käytöstä
  • Käytännön harjoittelua tehtävien mukaan

Työpajaan tarvitset mobiililaitteen, johon on asennettu Pratsam Reader -sovellus sekä kirjautumistunnuksen sovellukseen. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, ilmoita siitä ilmoittautumislomakkeella, niin saat väliaikaiset harjoittelutunnukset ennen koulutusta. Tunnuksilla on mahdollista testata sovelluksen ja Celianetin käyttöä. Tunnukset lähetetään osallistujille ilmoittautumisen päätyttyä erillisenä turvasähköpostina.

Ilmoittautuminen

HUOM! Ennakkotehtävän takia ilmoittautuminen päättyy jo su 27.2., jonka jälkeen ennakkotehtävävideo lähetetään kaikille ilmoittautuneille maanantaina. Ilmoittaudu koulutukseen osoitteessa https://www.lyyti.in/Celiatyopaja_9076.

Koulutukseen mahtuu 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta osallistujaa. Vapaiden paikkojen määrä näkyy ilmoittautumislomakkeelta. Jos koulutus on tullut täyteen, voit ilmoittautua myös jonoon. Jos kaikki halukkaat eivät mahdu mukaan, voimme järjestää toisen samansisältöisen koulutuksen myöhemmin.

Toinen työpaja myöhemmin?

Jos et ehdi osallistua tähän työpajaan, mutta aihe kiinnostaa, laita postia osoitteeseen AKE-kirjasto@turku.fi. Järjestämme uusinnan tästä koulutuksesta myöhemmin, jos tarvetta on!