29

Huhti

AKEn vappukahvit

pe 29.4.2022·

klo 10:00

-11:00

Huhtikuun etäkahveilla keskitytään iloisiin asioihin! Tänäkin keväänä kirjastot ovat joutuneet reagoimaan isoihin asioihin nopeasti ja mielen päällä on ollut varmasti paljon huolia. Mutta on myös paljon iloisia asioita, joita on hyvä muistaa välillä juhlistaa vaikka yhteisen kahvihetken muodossa.

Tule siis koko alueen kirjastolaisten yhteisille pulinakahveille perjantaina 29.4. klo 13-14! Kahveille voit tulla kertomaan oman kirjastosi ilonaiheista, kenties uudesta tapahtumasta tai asiakasryntäyksestä, tai sitten jostain ihan muusta. Voit tulla linjoille myös vain kuuntelemaan ja poimimaan parhaat vinkit omaan työhön.

Jos et ole aiemmin päässyt mukaan etäkahveille, niin nyt on oiva tilaisuus tutustua AKE-ihmisiin ja alueen muihin kirjastolaisiin. Sana on vapaa – mutta voit myös vain kuunnella taustalla.

Virtuaalista vappuhuiskaa heiluttaa AKE-kahvien ajan Anne, mutta paikalla ovat myös muut AKE-ihmiset. Kahvihetki pidetään Teamsissa, ilmoittautumista ei tarvita ja mukaan pääset alla olevalla linkillä.

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Nähdään vappukahveilla!