28.06.2022

Satusalkku: Takki jossa on esitetty M.Monroeta

Sisällöt

Salkuissa on satuhahmoja, kankaita, jänniä tavaroita, loruja, leikki-ja askarteluvinkkejä, sekä aiheeseen liittyviä kirjavinkkejä. Muutamassa salkussa taas on pääasiassa aikuisten kokoa olevia satuasuja. Salkut on tarkoitettu kirjastojen omaan käyttöön, niitä ei siis lainata päiväkodeille tai asiakkaille.

Varaaminen

Salkut varataan merkkaamalla varaus kalenteriin, ja ottamalla yhteyttä siihen kirjastoon, jolla salkku on viimeksi ollut käytössä.

Michael Monroe -takin varauskalenteri

Varausohjeet

Salkut kelluvat, eli se, jolla salkku on, pitää sitä niin kauan, että joku muu kirjasto pyytää sitä. Katso kalenterista, missä salkku on ollut viimeksi, ja pyydä kyseistä kirjastoa lähettämään!

Väskorna är avsedda för bibliotekens eget bruk och lånas alltså inte till daghem eller kunder.