1

Informaatiotutkimuksen päivät Turussa 1-2.11.2018

to 1.11.2018·

klo 11:15

-15:15

Informaatiotutkimuksen päivät on joka toinen vuosi järjestettävä tapahtuma, jossa kokoontuu suomalaisen informaatiotutkimuksen väki sekä informaatiotutkimuksesta sekä kirjastomaailmasta kiinnostuneet. Päivät järjestetään Informaatiotutkimuksen yhdistyksen toimesta ja tänä vuonna tapahtuman järjestävänä organisaationa toimii Åbo Akademin informaatiotutkimuksen koulutus.

Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelma on jaettu eri teemoista rakennettuihin sessioihin, joista jokainen voi valita sopivimman oman mielenkiintonsa mukaan.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto tarjoaa alueen yleisten kirjastojen henkilökunnalle mahdollisuuden osallistua Informaatiotutkimuksen päiville maksutta. Osallistua voi mahdollisuuksien mukaan vaikka vain yhteen iltapäivään. Ilmoittautuminen on pakollinen kahvitarjoilujen järjestämisen vuoksi.

Kun ilmoittaudutte, merkitkää oman nimenne perään oman kirjastonne nimi + merkintä (AVI), joten tiedämme paljonko tätä kautta on ilmoittautuneita. Kun ilmoittaudutte, valitkaa ilmoittautumisen vaihtoehdoista Kyllä (osallistuminen on ilmaista).

Tapahtumapaikkana on Åbo Akademin ASA-talo, osoite on Vänrikinkatu 3.

Ohjelma: https://survey.abo.fi/lomakkeet/10437/lomake.html

Ilmoittautuminen: yllä olevan sivun kautta, 18.10. mennessä.

Tervetuloa!

Lisätietoja Anu Ojaranta, anu.ojaranta@turku.fi, 0406341924