22

Kesä

AKE-kahvit: Kirjastonhoitajasta menestyskirjailijaksi

ti 22.6.2021·

klo 13:00

-14:00

Turun AKEn kesäkuun etäkahveille saadaan kirjailijavieras! Ann-Christin Antell on turkulainen kirjastonhoitaja, joka loikkasi opintovapaalle luovan kirjoittamisen pariin ja julkaisi vuoden alussa esikoisromaaninsa Puuvillatehtaan varjossa. Historiallista romantiikkaa edustava teos löytyy Vaski-kirjastojen varatuimpien listan kärjestä yli 1000 varauksella ja kirjakauppojen myydyimpien teosten listalla kirja on keikkunut jo viikkoja.

Tervetuloa AKEn kesäkahveille kuuntelemaan Ann-Christinin haastattelua! Nämä etäkahvit ovat juhannusviikolla, joten päivä on poikkeuksellisesti tiistai. Klikkaa itsesi Teamsiin alla olevasta linkistä tiistaina 22.6. klo 13-14. Juttelemme mm. kirjan syntyprosessista ja Ann-Christinille on mahdollista esittää kysymyksiä.

Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

AKEn etäkahvit ovat vapaamuotoinen tilaisuus, jossa on mahdollista kuulla ja keskustella ajankohtaisista aiheista. Ei ennakkoilmoittautumista. Sujuvan keskustelun vuoksi kannattaa varautua mikrofonilla, mutta myös chat on käytössä, eli kysymyksiä ja kommentteja voi esittää myös kirjoittaen. Kesäkahvien jälkeen AKEn etäkahvit jäävät lomatauolle. Tällä kertaa virtuaaliset kahvit keittää AKE-ihmisistä Anne. Tavoitat kaikki AKE-ihmiset aina tarvittaessa sähköpostista AKE-kirjasto@turku.fi

Nähdään juhannusviikolla etäkahveilla!