27

Touko

AKE-kahvit: Kerhotoiminta kirjastoissa

pe 27.5.2022·

klo 10:00

-11:00

Toukokuun AKE-kahveilla keskustellaan kerhotoiminnasta kirjastoissa

AKE-pannu porisee taas perjantaina 27.5. klo 13–14. Tällä kertaa AKE-kahveilla keskustellaan kerhotoiminnasta kirjastoissa.

Kahvipöydässä saamme kuulla lyhyitä esittelyjä muutamista kirjastoissa toimivista kerhoista: miten kerhot ovat saaneet alkunsa, mitä kerhossa tehdään, miten osallistujat on tavoitettu, mitä kerhokertojen valmistelu vaatii ja mitä kerhotoiminnasta on opittu. Esimerkit ovat alakouluikäisille ja senioreille suunnatuista kerhoista, mutta olisi kiva kuulla muillekin kohderyhmille suunnatusta kerhotoiminnasta. Toimiiko sinun kirjastossasi kerho, josta haluaisit kertoa muille? Vai haluaisitko ehkä aloittaa kerhotoiminnan kirjastossasi ja kaipaat vinkkejä?

Perinteisten kirjastoissa paikan päällä kokoontuvien kerhojen lisäksi kahveilla on esittelyssä myös verkossa toimivia kerhoja. Koska verkkokerhoihin osallistuminen ei katso kerholaisen asuinpaikkaa, kahveilla voidaan viritellä myös verkkokerhoihin liittyvää yhteistyötä. Tule siis kuulolle, jos haluat olla mukana järjestämässä verkkokerhoja kirjaston asiakkaille yhdessä muiden kirjastolaisten kanssa! (Jos helatorstain jälkeinen perjantai on hankala ajankohta AKE-kahvitteluun, voit myös laittaa viestiä osoitteeseen AKE-kirjasto@turku.fi, niin välitämme yhteystietosi muille verkkokerhoista innostuneille.)

AKE-kahveille ei tarvitse ilmoittautua vaan voit vain klikata itsesi mukaan tästä linkistä: AKE-kahveille pe 27.5. klo 13–14.

Lisätiedot osoitteesta AKE-kirjasto@turku.fi.