Ajankohta: 06/05/2021 klo 09:00 - 15:30

Koulutuksen tiedot:

Välkommen på webbinariet Ditt viktigaste verktyg – coachande webbinarium för bibliotekspersonal!
Tid: 6.5.2021 kl. 9.00-15.30
Webbinariet ordnas i Microsoft Teams, möteslänken skickas till de anmälda

Vad berättar kroppsspråket om oss själva? Hur kan vi ta fram vår kreativitet? Och vad händer om vi misslyckas? Kan ett misslyckande bli en framgång? Med två kända inspiratörer och coacher vill vi ta fram den positiva energin och modet att pröva på nya saker.

Välkommen till samarbetsgruppen ÅKEs vårwebbinarium!

Uppkoppling 10 minuter före.

Del 1: Kroppsspråk – Förståelse – Framgång  
Christoph Treier, mental tränare och coach

Innehåll: I sin föreläsning avslöjar Christoph Treier olika signaler som vi så ofta nonchalerar i vardagen och i kontakten med våra kunder. På ett underhållande sätt lär han oss tolka kroppssignaler vi många gånger har undrat över vad de betyder. Är vi beredda att se med nya ögon på oss själva och andra i framtiden?

Del 2: Kreativitet och konsten att misslyckas!  
Teaterpedagog Nina Dahl-Tallgren, Wasa Teater

Innehåll: Hur utvecklar vi vår kreativitet? Hur får vi fler idéer och hur utvecklar vi dem? Hur blir våra misslyckanden framgångsrika verktyg?

Innovation och kreativitet är idag de viktigaste och mest efterfrågade egenskaperna. Det handlar om förmågan att våga skapa eller tänka nytt. Kreativitet är något som alla har inom sig, och det är även något som man kan utveckla till sin fulla potential med rätt verktyg. Föreläsningen ger insikt i att kreativitet är ett sätt att tänka som alla kan utveckla, en proaktiv inställning som hjälper oss att hitta lösningar på våra utmaningar. Föreläsningen ger praktiska tips, inspiration, positiv energi och uppmuntrar till mod att våga pröva nya saker.

Anmäl dig senast 3.5.2021 via den här länken. Länken till webbinariet delas till de anmälda några dagar före tillfället.

Arrangör: Regionförvaltningsverkens svenska enhet för bildningsväsendet. Webbinariet ordnas tillsammans med Svenska samarbetsgruppen för bibliotekens utvecklingsuppdrag (ÅKE).

Kontakt: överinspektör Susanne Ahlroth, susanne.ahlroth@avi.fi, tfn 0295 018 762,
serviceförman Jan Nyström, jan.nystrom@porvoo.fi, tfn 040 596 0592