Vuoden ensimmäisen vinkkaustunnin aiheena on nykyrunous. Koulutus järjestetään torstaina 27.1. klo 13-14 verkkolähetyksenä Teamsissä, ja vinkkarina toimii Kirjasammon informaatikko ja verkkotoimittaja Tuomas Aitonurmi, joka esittelee tuoreita julkaisuja parin viime vuoden ajalta.

Ilmoittaudu mukaan vinkkaustunnille viimeistään tiistaina 25.1. oheisella lomakkeella. Koulutus tallennetaan, mutta ilmoittaudu myös, mikäli haluat katsoa tallenteen! Linkki tallenteeseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille koulutuksen jälkeen.

Vinkkaustunti on tunnin pituinen webinaari, jossa tiettyä kirjastojen kokoelmien osa-aluetta hyvin tunteva ihminen esittelee uutuuksia ja muita hyviä tärppejä, joita kirjastohenkilökunnan kannattaa suositella asiakkaille.

Lisätietoa vinkkaustunneista ja muista AKE-asioista saat osoitteesta AKE-kirjasto@turku.fi.

Runovinkkaus to 27.1. – Muistathan ilmoittautua!