Haastattelu voi olla haastava työtehtävä, mutta esimerkiksi kirjailijavierailuissa haastattelu on hyvä tapa kertoa kuulijalle kirjailijasta ja kirjasta mielenkiintoisesti ja elävästi. Jos haluat oppia haastattelusta ja siinä esiintymisestä, tämä koulutus on sinua varten, riippumatta siitä, kuuluvatko haastattelut työnkuvaasi. Kouluttajana toimii Jutta Laino-Tabell Ohjaamosta.

Koulutus on viimeinen osa kolmen esiintymiswebinaarin sarjasta. Vaikka et olisi osallistunut aiempiin osiin, olet tervetullut tähän webinaariin. Webinaarien tavoitteena on vahvistaa jokaisen esiintymiskuvaa, tarjota työkaluja oman esiintymisen kehittämiseksi ja rohkaista esiintymiseen eri konteksteissa. Webinaarit pohjautuvat luennoille, mutta niissä tehdään myös teemaa syventäviä harjoituksia. Varsinaisia esiintymisharjoituksia ei näissä webinaareissa kuitenkaan tehdä.

to 2.12. klo 9-10:30 Haastattelija esiintyjänä, ilmoittaudu tästä viimeistään ma 29.11.: https://www.lyyti.in/Haastattelija_esiintyjana_5825

  • Valmistautuminen haastatteluun
  • Esiintyjänä haastattelutilanteessa
  • Kuunteleminen ja vuorovaikutus haastattelutilanteessa
  • Yleisön huomiointi

Webinaarit toteutetaan etänä Teamsissa. Ilmoittautuneet saavat linkin koulutukseen suoraan omaan sähköpostiin. Jokaiseen webinaariin otetaan mukaan 30 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Webinaareja ei tallenneta.

Lisätietoja: AKE-kirjasto@turku.fi

Tervetuloa!  

Haastattelija esiintyjänä – muista koulutus 2.12.