Vinkkaustunnit-webinaarisarjan marraskuun kerralla ke 24.11. klo 13–14 käsitellään konsolipelejä. Vinkkaajana on Tuomas Kumpula Porin kaupunginkirjastosta. Nyt on hyvä tilaisuus saada tietopaketti tästä monelle ehkä hieman vieraammasta aiheesta!

Ilmoittaudu mukaan vinkkaustunnille viimeistään ma 22.11. tällä lomakkeella. Koulutus tallennetaan, mutta ilmoittaudu myös, jos haluat katsoa tallenteen! Linkki tallenteeseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille koulutuksen jälkeen.

Vinkkaustunti on nimensä mukaisesti tunnin pituinen webinaari, jossa tiettyä kirjastojen kokoelmien osa-aluetta hyvin tunteva ihminen esittelee uutuuksia ja muita hyviä tärppejä, joita kirjastohenkilökunnan kannattaa suositella asiakkaille.

Lisätietoa niin vinkkaustunneista kuin muistakin AKE-asioista saat osoitteesta AKE-kirjasto@turku.fi.

Suositut Vinkkaustunti-webinaarit jatkuvat! 24.11. aiheena konsolipelit