Turun AKE järjestää yhdessä Turun kaupungin poikkihallinnollisen kulttuurihyvinvointityöryhmän kanssa kolmen koulutuksen sarjan kulttuurihyvinvoinnista. Sarjan viimeisessä osassa syvennytään palvelumuotoiluun kirjasto- ja kulttuuripalveluissa. Koulutus koostuu kahden iltapäivän koulutuksesta sekä niiden välissä tehtävästä välitehtävästä. Koulutus järjestetään etäyhteydellä Teams-alustalla.

Palvelumuotoilu kirjasto- ja kulttuuripalveluissa 1.11. ja 2.11. klo 12.30–15.30 (klinikka auki kysymyksille klo 16 asti)
Pekka Toivanen, muotoilujohtaja Design Studio Muotohiomosta

Ma 1.11. Palvelumuotoilun tärkeimmät voimavarat ja metodit
Ti 2.11. Palvelumuotoilun eri osa-alueet, vaikuttavuus ja yhteisöllinen suunnittelu

Koulutuksessa käydään läpi havainnollisesti palvelumuotoiluprosessia ja esitellään avoimesti erityyppisiä projekteja. Ennen kurssia voit vastata kysymykseen: Mitä haluan palvelumuotoilusta tietää? Kurssi on vuorovaikutteinen ja sen ohjelmassa on varattu aikaa myös keskusteluun. Klinikassa voidaan käsitellä osallistujien esiin nostamia palvelumuotoiluprojekteja ja kysymyksiä. Palvelumuotoilun metodeja ja vaikuttavuutta käydään läpi erityisesti kulttuuri- ja kirjastopalvelujen näkökulmasta, mutta tarpeen vaatiessa huomioidaan myös mahdollisia muita osallistujien toiveita.

Palvelumuotoilukoulutus on kaksiosainen, ja ilmoittautuessasi ilmoittaudut samalla molempiin päiviin. Koulutuspäivien välissä tehdään välitehtävä, joka puretaan toisena koulutuspäivänä. Varaathan aikaa myös siihen.

Ilmoittaudu viimeistään ma 25.10.: Ilmoittaudu palvelumuotoilun koulutuskokonaisuuteen Lyytissä
Tätä koulutusta ei tallenneta.

Lisätiedot: AKE-kirjasto@turku.fi.

Pari päivää palvelumuotoilua – Muista ilmoittautua!