Varmasti kaikki kirjastoammattilaiset ovat kohdanneet työssään niin hankalia asiakastilanteita kuin myös työyhteisön haastavia vuorovaikutustilanteita. Torstaina 18.11. koulutuspäivässä keskitytään haastavien tilanteiden hallintaan ammattimaisesti. Koulutuksen ensimmäinen osa keskittyy kiiteltyyn Puhe-Judo -menetelmään ja toisessa osassa syvennytään organisaation sisäisiin vuorovaikutustilanteisiin. Kouluttajana toimii Totti Karpela Mielenrauha Oy:sta. Koulutus järjestetään etänä Teamsissa ja se on katsottavissa tallenteelta kahden viikon ajan koulutuksen jälkeen.

Ohjelma 18.11.

  • Teams-yhteys auki klo 8:50
  • 9:00 – 12:00 Aamupäivän osio on Puhe-Judo™ Haastavien vuorovaikutustilanteiden ammattimainen hallinta.
  • Lounastauko klo 12 – 13
  • 13:00 – 16:00 Iltapäivällä käsitellään Organisaation sisäisten haastavien vuorovaikutustilanteiden hallintaa.

Koulutuksessa on siis kaksi osiota, joihin voit ilmoittautua kumpaankin erikseen tai molempiin. Vastaathan myös koulutuksen ennakkokyselyyn. Kyselyyn vastaamalla saat parhaiten juuri omiin tarpeisiisi vastaavan koulutuksen. Kysely on erillään ilmoittautumisesta, joten se on täysin anonyymi. Ennakkokysely on auki 12.11. asti, mutta koulutukseen voi ilmoittautua aina 15.11. asti. HUOM! Myös tallenteen katsojien tulee ilmoittautua ennakkoon!

Ilmoittaudu tästä viimeistään 15.11.: https://www.lyyti.in/Haastavien_tilanteiden_ammattimainen_hallinta_3305

Ennakkokysely Puhe-Judo™ Haastavien palvelutilanteiden ammattimainen hallinta: https://fi.surveymonkey.com/r/PRFCX7R

Ennakkokysely Organisaation sisäiset haastavat vuorovaikutustilanteet: https://fi.surveymonkey.com/r/PRM2XH8

Lisätietoja: ake-kirjasto@turku.fi

Tervetuloa!

Haastavien tilanteiden ammattimainen hallinta – koulutus 18.11.