Tulossa on kolmen webinaarin sarjan esiintymisestä. Ensimmäinen webinaareista, Onnistuneen esityksen rakennuspalikat, pidetään tiistaina 19.10. klo 9-11. Kouluttajana toimii Jutta Laino-Tabell Ohjaamosta.

Webinaarien tavoitteena on vahvistaa jokaisen esiintymiskuvaa, tarjota työkaluja oman esiintymisen kehittämiseksi ja rohkaista esiintymiseen eri konteksteissa. Koulutukset rakentuvat kolmesta toisiaan täydentävästä webinaarista, jotka käsittelevät esiintymistä valmistautumisen sekä esiintyjän ilmaisutaidon näkökulmasta. Lisäksi keskitytään haastattelutilanteisiin ja niissä esiintymiseen. Webinaarit pohjautuvat luennoille, mutta niissä tehdään myös teemaa syventäviä harjoituksia. Varsinaisia esiintymisharjoituksia ei näissä webinaareissa kuitenkaan tehdä. Voit ilmoittautua yksittäisiin koulutuksiin tai vaikka kaikkiin kolmeen webinaariin.

ti 19.10. klo 9-11 Onnistuneen esityksen rakennuspalikat, ilmoittaudu tästä viimeistään to 14.10.: https://www.lyyti.in/Onnistuneen_esityksen_rakennuspalikat_3242

  • Viestijäkuva ja esiintymisjännitys
  • Tavoitteet esityksen tukirankana
  • Kohdentaminen
  • Sisällön rakentaminen
  • Havainnollistaminen ja elävöittämisen merkitys
  • Argumentointi
  • Esiintyjän ilmaisutaito (tiivisti))
  • Erilaiset esiintymistilanteet ja esiintyminen etänä

Webinaari toteutetaan etänä Teamsissa vain ilmoitettuna päivänä, ei tallennusta. Ilmoittautuneet saavat linkin koulutukseen suoraan omaan sähköpostiin. Mukaan otetaan 30 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurkkaa myös muut esiintymissarjan webinaarit täältä: https://ls-kirjastot.fi/events/esiintyminen-ja-vuorovaikutus-teoriaa-ja-kaytantoja/

Lisätietoja: AKE-kirjasto@turku.fi

Tervetuloa!

Näin onnistut esiintyjänä – webinaari 19.10.