Kulttuurihyvinvointia käsittelevän koulutussarjan toinen osa järjestetään ke 6.10. klo 13.30–15.30. Ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen koulutusta eli ke 29.9. Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella. Koulutus tallennetaan, mutta ilmoittauduthan myös, jos haluat katsoa koulutuksen tallenteena.

Kohti inklusiivisia palveluja ja työyhteisöä – Moninaisuuden huomioiminen taide-, kulttuuri- ja kirjastopalveluissa

Mira Haataja, erityisasiantuntija Kulttuuria kaikille -palvelusta sekä Martina Marti, moninaisuuskouluttaja ja moninaisuusagentti

Mitä moninaisuus tarkoittaa? Miten se voidaan huomioida työskennellessä kulttuurialalla ja kulttuurilaitoksissa, näkökulmana kaupungin työntekijöiden työ sekä yhteistyö. Koulutus sisältää alustuksen ja keskustelua / tehtäviä.

Ja hei! Myös näiden koulutusten ilmoittautumisen takaraja lähestyy!

Lisätietoja koulutuksista: AKE-kirjasto@turku.fi

Muistathan moninaisuuskoulutuksen! Ilmoittaudu viimeistään ke 29.9.