Vinkkaustunnit-webinaarisarjan syyskuun kerralla ti 28.9. klo 14.30-15.30 käsitellään tietokirjallisuutta. Vinkkaajana on Helsingin yliopiston tietokirjallisuuden professori Pirjo Hiidenmaa.

Ilmoittaudu mukaan vinkkaustunnille viimeistään pe 24.9. tällä lomakkeella. Koulutus tallennetaan, mutta ilmoittaudu myös, jos haluat katsoa tallenteen! Linkki tallenteeseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille koulutuksen jälkeen.

Vinkkaustunti on nimensä mukaisesti tunnin pituinen webinaari, jossa tiettyä kirjallisuuden osa-aluetta hyvin tunteva ihminen esittelee uutuuksia ja muita hyviä tärppejä, joita kirjastohenkilökunnan kannattaa suositella asiakkaille.

Vinkkaustunnit-webinaarisarjan seuraavan osan aiheena 24.11. klo 13–14. ovat konsolipelit. Silloin vinkkaajana toimii Tuomas Kumpula Porin kaupunginkirjastosta. Tiedotamme marraskuun vinkkaustunnin ilmoittautumisesta sitten syssymmällä.

Lisätietoa niin vinkkaustunneista kuin muistakin AKE-asioista saat AKE-triolta osoitteesta AKE-kirjasto@turku.fi.

Vielä ehdit ilmoittautua vinkkaustunnille! Syyskuussa aiheena tietokirjat