Kirjastot voivat tilata kirjamessulippuja (asiakaskutsuja) esim henkilökunnalle ja sidosryhmille tällä lomakkeella. Asiakkaille emme tänä vuonna myy alennuslippuja. Voimme ottaa vastaan vain yhden tilauksen/kirjasto. Kokoattehan siis koko kirjaston tarpeet samaan tilaukseen. Kutsulippujen hinta on tänä vuonna 7 €/kpl.

Lippuja toimitetaan kahdessa erässä: jos haluat lipputoimituksen ensi viikon alussa, tee tilauksesi viimeistään 20.9. klo 12:00. Kaikki lipputilaukset on tehtävä viimeistään 26.9.

Liput toimitetaan sähköisesti tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen ja Turku laskuttaa ne myöhemmin kirjastoilta. Asiakaskutsut ovat koodilippuja, jotka kutsun saajan on vielä vaihdettava varsinaiseen messulippuun etukäteen joko verkkokaupassa https://liput.messukeskus.fi/ tai Messukeskuksen ovella. Voimme ottaa vastaan vain yhden tilauksen/kirjasto. Kokoathan siis koko kirjaston tarpeet samaan tilaukseen.

Lisäksi kaipaamme edelleen mukaan muutamaa uutta kirjamessupäivystäjää. Lue lisää.

Lisätiedot: AKE-kirjasto@turku.fi

Kirjamessulippujen tilaaminen