Kaipaamme kirjastojen osastolle iloiseen joukkoomme lisää messupäivystäjiä! Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, riittää että olet asiakaspalveluhenkinen ja ystävällinen, Ilmoittautuminen päivystäjäksi on helppoa: kysyt luvat esimieheltäsi ja merkitset sinulle sopivan ajan suoraan päivystäjien kalenteriin. Merkitse kalenteriin haluamasi vuoron kohdalle nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi messujen aikana ja kirjastosi nimi.

Päivystäjien perehdytys on To 23.9. klo 9-11 Turun kaupunginkirjaston Studiossa. Tilaisuudessa käydään läpi päivystäjän tehtäviä ja messujen käytäntöjä. Osallistuminen ei ole pakollista, mutta suotavaa. Päivystäjät saavat messujen alla myös kirjallista infoa. Päivystystilaisuudesta on etälähetys, mutta paikan päällä saat kahvien lisäksi myös tavata muut päivystäjät livenä. Päivystys tallennetaan, joten voit katsoa sen myös myöhemmin!

Ilmoittaudu perehdytykseen viimeistään maanantaina 20.9.

Turun kirjamessut ovat tänä vuonna perjantaista sunnuntaihin 1.10. – 3.10.2021.

Lisätiedot: AKE-kirjasto@turku.fi

Kirjamessupäivystäjiä kaivataan lisää + ilmoittaudu päivystäjien infotilaisuuteen