Ulvilan kaupunginkirjasto hakee kirjastonhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kirjastonhoitajan tehtäviin kuuluu aikuistenosaston kokoelmatyö, kirjaston digiopastus, tiedonhaun ja kirjastonkäytön opetus sekä kirjavinkkaus aikuisille ja toisen asteen opiskelijoille. Työtehtäviin kuuluu myös monipuolinen asiakaspalvelu ja neuvonta sekä aineiston esittely- ja järjestelytehtävät.

Kirjastonhoitajan vastaa kirjaston digiopastuksen suunnittelusta, kehittämisestä sekä toteutuksesta. Kirjastonhoitaja vastaa myös kirjaston ulkoisesta viestinnästä ja some-kanavista sekä aikuisten tapahtumatuotannosta.

Arvostamme joustavaa asiakaspalvelutaitoa, kehittävää ja itsenäistä työotetta, kirjallisuuden ja e-aineistojen tuntemusta, hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä valmiutta työskennellä erilaisten asiakasryhmien kanssa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 op (35 ov) laajuiset kirjasto- ja informaationalan opinnot.
Työ sisältää ilta- ja lauantaivuoroja.

Tehtävään voit hakea kuntarekryn lomakkeella tai lähettämällä hakemuksen todistuksineen osoitteeseen Ulvilan kaupunginkirjasto, Koulukuja 2, 28400 Ulvila tai sähköpostitse johanna.jyrkinen@ulvila.fi
Lomakkeen löydät täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kirjastonhoitaja-382290/

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Ulvilan kaupunginkirjasto hakee kirjastonhoitajaa, hakuaika päättyy 16.9. klo 12.