Kom och jobba med barn- och ungdomsverksamhet i Pargas stadsbibliotek.

Vi söker en bibliotekarie fr.o.m. 1.10.2021 (eller enligt överenskommelse) tillsvidare med placering i Pargas bibliotek.

Din huvudsakliga uppgift är att främja barns och ungas mångsidiga läsning och biblioteksanvändning som en del av barn- och ungdomsteamet. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla och förverkliga biblioteksservice i form av läsfrämjande, skapande och pedagogisk verksamhet för barn och unga på finska och på svenska. Arbetet görs i samverkan med stadens skolor, daghem och ungdomsverksamhet samt föreningar och andra aktörer i staden.

Mera information finns i Kuntarekry https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/bibliotekarie-377016/

Tule mukaan työskentelemään lasten ja nuorten toiminnan parissa Paraisten kaupunginkirjastossa.

Haemme Paraisten kirjastoon kirjastonhoitajaa 1.10.2021 (tai sopimuksen mukaan) alkaen toistaiseksi.

Pääasiallisena tehtävänäsi on edistää lasten ja nuorten monipuolista lukemista ja kirjastonkäyttöä osana lasten ja nuorten tiimiä. Työtehtäviin kuuluu kirjastopalvelujen kehittäminen ja toteuttaminen lapsille ja nuorille suunnatun lukemista edistävän, luovan ja pedagogisen toiminnan muodossa suomeksi ja ruotsiksi. Työtä tehdään yhteistyössä kaupungin koulujen, päiväkotien ja nuorisotoiminnan sekä paraislaisten yhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa.

Haemme ensisijaisesti henkilöä, jolla on kokemusta työskentelystä suomen kielellä ja joka tuntee suomenkielisen lasten- ja nuortenkirjallisuuden.

Lisätietoja löydät Kuntarekrystä https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kirjastonhoitaja-377016/

Kom och jobba med barn- och ungdomsverksamhet i Pargas stadsbibliotek