Kankaanpään kirjastossa on avoinna kirjastopedagogin toimi, joka täytetään toistaiseksi. Kirjastopedagogin tehtäviin kuuluu lasten ja nuorten kirjastopalvelujen suunnittelu ja toteutus yhdessä lasten ja nuorten kirjastotyön tiimin kanssa, jonka vetäjänä kirjastopedagogi toimii. Keskeistä tehtävissä on lasten ja nuorten lukuinnostuksen edistäminen ja monilukutaidon kehittäminen kirjaston osalta sekä lasten ja nuorten tapahtumasuunnittelu ja -toteutus. Kirjastopedagogi tekee aktiivisesti yhteistyötä ja edistää lasten ja nuorten hyvinvointia kaupungin muiden toimijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Hän vastaa myös pääkirjaston lasten- ja nuortenosaston kokoelmatyöstä. Kirjastopedagogi osallistuu myös pääkirjaston asiakaspalveluun, kirjaston viestintään sekä koko kaupungin väestön monilukutaidon kehittämiseen.

Hakuaika päättyy 31.8.2021. Lisätietoja tehtävästä löydät Kuntarekrystä.

Kankaanpäähän haetaan kirjastopedagogia