Turun Kirjamessut järjestetään seuraavan kerran 1.-3.10.2021 Turun Messukeskuksessa. Kirjamessujen tavoitteena on, että poikkeusvuoden jälkeen kirjojen ja kirjallisuuden ystävät pääsisivät jälleen kokoontumaan turvallisesti. Kirjamessujen pääteemana on musiikki. Osallistumme messuille koko AKE-alueen yhteisellä osastolla, jonka suunnittelusta saamme kiittää pääosin viime vuoden kirjamessutyöryhmää. Tänä vuonna messuosaston vie maaliin alueellinen näkyvyystyöryhmä. Toivomme messuosastollemme päivystäjiä ympäri Varsinais-Suomen ja Satakunnan, olette siis enemmän kuin tervetulleita mukaan! Lisätietoa päivystyksestä tulee extraan elokuussa.

Kirjamessujen lippujen saatavuuteen tulee muutos. Messukeskus on miettinyt syksyn tapahtumien järjestelyjä erityisesti koronan ja terveysturvallisuuden näkökulmasta. Yksi tärkeimmistä seikoista on kävijöiden saavutettavuus etu- ja jälkikäteen. Tästä syystä messujen asiakkaat ohjataan ostamaan liput verkkokaupasta, jolloin Messukeskukselle jää automaattisesti heidän yhteystietonsa. Paperisista lipuista luovutaan ja siksi lippuja ei myydä kirjastoissa. Messukeskus selvittää tällä hetkellä, saammeko ostaa henkilökunnan lippuja entiseen tapaan, mutta näidenkin lippujen kauppa siirtyy todennäköisesti verkkoon. Tiedotamme extrassa, kun saamme lisätietoa Kirjamessujen lipuista.

Turun kirjamessut toteutuvat syksyllä – tärkeää tietoa kirjamessujen lipuista