Viime viikolla julkaistun nuorten kesälukukampanjan kylkeen kuuluvat kirjavinkkilistat on nyt julkaistu. Listasta löydät Nuorten Co-op Bingon ruutujen aiheet ja jokaiseen ruutuun sopivia kirjoja. Kirjat sopivat yli 12-vuotiaille.

Listat löytyvät Vaskin verkkokirjaston Nuoret-sivulta: https://vaski.finna.fi/Content/nuoret PDF-muotoinen, tulostettava lista löytyy Varsojen google drive -kansiosta tiedostonimellä Bingo_kirjavinkkilistat.

Lista on tarkoitettu henkilökunnan käyttöön. Listaa voi käyttää esim. Nuorten Co-op Bingoon liittyvän aineistonoston tai Instagram-kirjavinkkien tekemiseen tai kirjojen suositteluun nuorille. Listat sisältävät kaikenlaista: romaaneja, sarjakuvaa, tietokirjoja sekä kirjoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Muut kuin Vaski-kirjastot voivat halutessaan tehdä omat verkkokirjasto-listansa tämän pohjalta.

Alueella on siis tänä kesänä käynnissä monta kampanjaa, kun jotkut kirjastot ottavat käyttöönsä Erten laatimat pelilliset kampanjat lapsille ja nuorille. Muistutuksena linkki niihinkin, kun eivät tunnu löytyvän hakukonetta käyttäen.
Mielenkiintoista kuulla kesän jälkeen, miten eri kampanjat ovat sujuneet alueellamme!

Lisätietoja Varsojen nuorten kampanjasta: Reetta Kannas, reetta.kannas@turku.fi, ja erityisesti some-puolesta Jenna Viertola, jenna.viertola@turku.fi.

Muista kampanjoista voi kysyä AKE-Varsa Leenalta, leena.pylkko@turku.fi

Nuorten Co-op Bingo (K12): Kirjavinkkilistat kaikkien käytössä