kohan kuvituskuva

Vaski-kirjastot vaihtavat uuteen kirjastojärjestelmään Kohaan 19.5.–3.6.2021. Järjestelmän vaihtuessa kirjastot eivät tarjoa lainaus- ja palautuspalveluja 16 päivän ajan, mutta osa kirjastoista on muuten auki ja e-aineistot ovat käytettävissä. Myöskään omatoimikirjastot eivät ole käytettävissä. Vaski-kirjastot aloittavat lainauspalvelun perjantaina 4.6. Vaski-kirjastoihin kuuluvat kunnat näet täältä.

Katkos Vaski-kirjastojen kaukopalveluissa 19.5.–4.6.2021

Järjestelmänvaihdon vuoksi lähettävässä kaukopalvelussa on katkos järjestelmävaihdon ajan. Katkon aikana aineistoa ei myöskään voi uusia tai varata verkkokirjastosta. Vaski-kirjastojen aineistot ovat lainattavissa 4.6.2021 alkaen, jonka jälkeen kaukolainojen tilaukset ja uusinnat tehdään Vaski-verkkokirjaston kautta, kuten ennenkin. Lähettävä kaukopalvelu toimii jälleen 7.6. alkaen. Muut tiedustelut sähköpostitse osoitteella: kaukopalvelu@turku.fi tai p. 02 262 0661

Katkos Vaski-kirjastojen kuljetuksissa

Huomioithan, että Vaski-kirjastojen kirjastoaineistokuljetuksissa on tauko ainakin ajalla 24.5.–1.6. Kuljetukset aloitetaan uudelleen 2.6., kun aineiston käsittely uudella järjestelmällä on mahdollista. Tauon aikana mitkään yhteiset materiaalit, kuten esim. satusalkut, eivät kulje Vaski-kirjastoista eteenpäin. Kaukopalveluaineistoa ei myöskään voi palauttaa takaisin Vaski-kirjastoihin.  

Lisätietoja antaa:

Asko Autio
Palvelupäällikkö
Turun kaupunginkirjasto
050 577 1939
asko.autio@turku.fi

Vaski-kirjastot ottavat Kohan käyttöön kesäkuussa