Bluebot-lattiarobotti

Lounais-Suomen kirjastojen yhteiskäyttöön tarkoitettu Bluebot-robottisalkku on nyt valmis lainattavaksi kirjastoille. Robotit aloittavat seikkailunsa Varsinais-Suomesta, jonka kirjastoista nopein voi varata salkun käyttöönsä vaikka heti! Satakunnan kirjastojen vuoro alkaa joulukuussa. Sen jälkeen robotit viettävät aina puoli vuotta kerrallaan kummassakin maakunnassa.

Salkku sisältää 6 Bluebot-lattiarobottia sekä 3 niiden seikkailuille sopivaa teemamattoa. Robotteja voi käyttää esimerkiksi satutuokioiden elävöittämiseen tai alkeisohjelmoinnin opetukseen (tai omaan harjoitteluun!). Vinkkejä robottien käytöstä saat vaikka tältä videolta, jolla Mia ja Leena näyttävät, miten robotteja voi käyttää mediasatutunnilla. Tarkemmat ohjeet salkun varaamisen ja käyttöön sekä linkin varauskalenteriin löydät extranetin materiaalipankin Bluebot-sivulta.

Voit katsoa ohjeita myös tältä videolta:

Tarkemmat ohjeet salkun varaamisen ja käyttöön sekä linkki varauskalenteriin siis extranetin materiaalipankin Bluebot-sivulla. Voit kysyä lisätietoja myös AKE-ihmisiltä osoitteesta AKE-kirjasto@turku.fi.

Tulisivatko söpöt Bluebotit ensimmäisenä vaikka teille?

Minne matka, pikku robotti?