Turun AKE järjestää 18.2. kirjastojen näkyvyyteen keskittyvän koulutuspäivän. Koulutuspäivä koostuu aamupäivän luento-osuudesta sekä iltapäivän työpajaosuudesta.

Aamupäivä: Paljon toivottua aihetta käsittelevät luennot ovat kaikkien kiinnostuneiden katsottavissa Kirjastokaistalla osoitteessa https://www.kirjastokaista.fi/live/. Luennot myös tallennetaan Kirjastokaistalle.

Iltapäivä: Iltapäivän työpajaosuus on suunnattu ainoastaan Lounais-Suomen kirjastoammattilaisille. Iltapäivän osuus järjestetään Teams-alustalla, jonne ilmoittautuneet saavat linkin. Ilmoittautuminen iltapäivän osuuteen: https://www.lyyti.in/Kirjastojen_nakyvyys_miten_ja_miksi_6495. Teams-tapahtuma on auki myös aamupäivän luentojen aikana, jos haluat tulla moikkaamaan muita Lounais-Suomen kirjastolaisia ja katselemaan luentoja yhdessä.

Koulutuspäivän ohjelma:

Aamupäivä (live-lähetys Kirjastokaistalla: https://www.kirjastokaista.fi/live/)

Klo 9.00–9.10 Tervetuliaissanat: Rebekka Pilppula, Turun kaupunginkirjasto

Klo 9.10–10.00 Rauha Maarno, Suomen kirjastoseura: Miksi on tärkeää, että kirjastot näkyvät?

Klo 10–11 Päivi Jokitalo: Kirjasto täällä, huomaako kukaan? Lisää näkyvyyttä kirjastoille, mutta miten?

Klo 11–11.45 Anna Koivisto, Viestintätoimisto Telegraafi: Käytännön vinkkejä näkyvyyden lisäämiseen somessa

Klo 11.45–12.30 Lounastauko

Iltapäivä (Lounais-Suomen kirjastoammattilaisille, ilmoittautuminen osoitteessa https://www.lyyti.in/Kirjastojen_nakyvyys_miten_ja_miksi_6495)

12.30–15.30 Kirjastojen näkyvyys -työpaja (vetäjänä Päivi Jokitalo): Mille asioille erityisesti tarvitaan lisää näkyvyyttä ja miten sitä voidaan saada?

Lisätietoja koulutuksesta saa osoitteesta ake-kirjasto@turku.fi.

Kirjastojen näkyvyys: miksi ja miten?