Lukulystit siirtyy vuodella eteenpäin

Seinäjoen erityistehtävä oli suunnitellut valtakunnallista lasten-ja nuortenkirjastotyön koulutuspäivää pidettäväksi Seinäjoella 25.-26. 11. Varsojen verkoston oli myös tarkoitus järjestää yhteinen bussikuljetus Lukulysteille, jotta mahdollisimman moni pääsisi mukaan. Kehityspäällikkö Mervi Heikkilä Seinäjoelta kutenkin tiedotti, että koronan takia Lukulystit siirretään vuodella eteenpäin.  

Marraskuun päiviä 25.-26.11. ei kuitenkaan kannata pyyhkiä kalenterista kokonaan, sillä Seinäjoen erte järjestää tuolloin webinaarin aiheesta Lukemaan innostaminen. Sen ohjelma valmistuu syyskuun loppuun mennessä.

Artikkelikuvan tyhjä bussi odottaa siis matkustajia runsaan vuoden kuluttua!

Lisätietoja: Leena Pylkkö, informaatikko, Turun pääkirjasto

Lukulystit siirtyy vuodella eteenpäin