Etsimme järjestelmätiimiimme innostavaa ja tavoitehakuista informaatikkoa organisoimaan Turun kaupunginkirjaston alueellista kehittämistehtävää Varsinais-Suomen ja Satakunnan toimialueella. Tehtäviisi kuuluu Lounais-Suomen alueen kehittämistehtävän suunnittelu, koordinointi ja seuranta.

Tehtävässäsi pääset kehittämään muiden kirjastojen ja sidosryhmien kanssa monipuolisesti palveluita ja hankkeita, joilla tuetaan toimialueen kirjastopalveluiden vahvistumista, henkilöstön osaamista sekä kirjastojen keskinäistä yhteistoimintaa.

Kirjastohenkilöstön ammatillista osaamista kehität esimerkiksi koordinoimalla sisällöntuotantoa yleisten kirjastojen yhteiselle verkko-oppimisalustalle sekä järjestämällä monipuolisesti täydennyskoulutuksia, työpajoja ja opintomatkoja yhdessä kahden muun kehittämistehtävää hoitavan informaatikon kanssa. Tärkeä osa tehtävääsi on myös osallistua valtakunnallisten verkostojen toimintaan sekä tehdä näkyväksi alueemme kehittämistoimintaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen (35 ov) laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Tehtävässä edellytetään aktiivisuutta ja oma-aloitteellisuutta. Lisäksi edellytämme näkemystä alueellisen kehittämistehtävän hoitamisesta sekä kokemusta viestinnästä ja hankehallinnoinnista. Hyvä paineensietokyky, matkustusvalmius ja kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin edesauttavat tehtävässä pärjäämistä.

Eduksi tehtävän hoitamisessa ovat hyvä ruotsin kielen taito, monipuolinen perehtyneisyys kirjastojen eri toimintamuotoihin sekä kokemus verkostojen johtamisesta ja kirjastoyhteistyöstä.

Tarjoamme sinulle idearikkaan työyhteisön ja runsaasti mahdollisuuksia toteuttaa uusia ajatuksia ja toimintamalleja.

Yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2 611,85 €/kk

Lisätietoja tehtävästä antavat:
palvelupäällikkö Asko Autio, p. 050 577 1939 (11.-26.6.2020)
kirjastopalvelujohtaja Rebekka Pilppula, p. 050 590 7691 (11.-25.6.2020)

Hakemukset tehtävään 6.7.2020 klo 15.00 mennessä Kuntarekry-järjestelmän kautta: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/informaatikko-tku00-44-121-20/

Haastattelut pyritään järjestämään 15.7.2020.

Työ alkaa 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostaako kehittämistyö? Hae AKE-informaatikoksi!