Kirjamessuilla teetettiin kävijöille lomakekilpailu, jossa vastattiin kysymykseen ”Mitä haluaisit lainata kirjastosta?”. Vastauksia tuli yhteensä 962 ja ne on nyt kirjattu Excel-taulukkoon kirjaston, kimpan ja kunnan mukaan. Listauksesta on jätetty pois tyhjät vastaukset.

Lomakekilpailun vastaukset

Taulukko jakaantuu Excelissä kahdelle välilehdelle: vastaukset ja vastaukset määrän mukaan. Välilehdet löytyvät vasemmasta alareunasta. Vastaukset-välilehdellä jokainen vastaus on kirjoitettu erikseen ja sen perään on merkittu kirjasto, kimppa ja kunta. Ylhäällä olevista pudotusvalikoista voi nuolia klikkaamalla suodattaa tuloksia esim. oman kirjaston tai kimpan mukaan.

Vastaukset määrän mukaan-välilehdellä näkyy kuinka monta kappaletta jokaista vastausta on tullut. Siellä vastauksia voi suodattaa kirjaston ja kimpan mukaan.

Mitä kirjamessukävijät haluaisivat lainata kirjastosta?