Mediakasvatuspäivään ehtii ilmoittautua vielä viikon verran!

Koulutuksen aamupäivä on taatusti tarpeellinen jokaiselle kirjaston asiakaspalvelussa työskentelevälle, sillä aiheena on digitaidot asiakaspalvelussa. Lounaan jälkeen kuulemme ikäihmisten mediakasvatuksesta ja iltapäivän päättää toivottu puheenvuoro lukemisen ulottuvuuksista blogeissa ja sosiaalisessa mediassa.

Aika: torstai 12.12. klo 9-15

Paikka: Turun kaupunginkirjaston Studio sekä etäosallistumismahdollisuus omalla työpisteellä sekä Porin kaupungikirjastossa.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään maanantaina 9.12.2019.

Koulutuspäivä suoralähetetään osoitteessa kirjasto.adobeconnect.com/turku. Myös etäosallistujien tulee ilmoittautua.

Koulutus on Turun kaupunginkirjaston alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta. Koulutus on osallistujille maksuton. Osallistujat vastaavat itse matkustus- ja ruokailukustannuksistaan.

Tervetuloa!

Mediakasvatuspäivä ensi viikolla – vielä ehdit mukaan!