Tervetuloa Turun kirjamessuille!

Turun kirjamessut ovat lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna 4. – 6.10.

Kirjamessujen tämän vuoden pääteemana on teatteri ja ajankohtaisteemoina ovat ilmastonmuutoksen kulttuurivaikutukset sekä lukutaito ja sen edistämisen. Jokaiselle messupäivälle riittää kiinnostavia kirjailijahaastatteluja, keskusteluja ja muuta ohjelmaa. Kirjamessujen ohjelma löytyy täältä: http://www.kirjamessut.fi/home/ohjelma/

Varsinais-Suomen ja Satakunnan kirjastot ovat jälleen yhteisvoimin messuilla ja yhteisen osastomme teema on Kirjasto on ilmastoteko. Messuosastomme löytyy A-hallista paikalta A7.

Lounais-Suomen kirjastojen osastolla nostamme esiin ilmastonmuutosteemaa valikoimaluettelolla sekä kirjavinkki-kirjanmerkeillä. Tuomme osastolla kirjallisuuden rinnalla esiin sitä, miten kirjastot lainaavat paljon muutakin kuin lukemista. Osastolla on esillä lainattavia esineitä alueen kirjastoista.

Tarjoamme valikoimaluettelon kaikkien alueen kirjastojen käyttöön. Tästä linkistä löydät ilmastonmuutosteemaisen valikoimaluettelon. Valikoimaluetteloa voi käyttää pohjana aineistonäyttelyissä ja vinkkauksissa.

Osastollamme voi osallistua asiakaskilpailuun ja jaossa on kirjanmerkkien ja valikoimaluettelon lisäksi karkkia. Osaston päivystäjät ovat alueen kirjastojen henkilökuntaa. Tule siis moikkaamaan kollegoja ja tutustumaan osastoon! Nähdään messuilla!

Tervetuloa Turun kirjamessuille!