Syksyn 2018 koulutukset

Syksyn koulutuksia suunnitellaan jo täyttä päätä! Poimi mielenkiintoiset koulutukset kalenteriisi jo nyt! Päivämäärät ja aiheet ovat vielä osittain alustavia. Jokaisesta koulutuksesta julkaistaan tiedote extranetissä siinä vaiheessa, kun ilmoittautuminen aukeaa. Koulutuksiin voi osallistua myös etänä, lukuun ottamatta marraskuun Marika Helovuon koulutuksia.

11.9.2018 Tiistai: Järjestelmäpäivä (Turku, etälähetys & työpajat Turussa ja Porissa)
Päivän aiheina mm. Finna ja e-kirjasto. Aamupäivä Turusta etälähetetään ja iltapäivällä on mahdollisuus osallistua työpajoihin Turun tai Porin pääkirjastoissa.

1.10.2018 Maanantai: Kirjamessupäivystäjien perehdytys (Turku, etälähetys)
Kirjamessujen päivystäjiksi ilmoittautuneet perehdytetään messupäivystyksen käytäntöihin. Luvassa on myös askartelutyöpaja sekä informaatiota poistokirjojen hyödyntämisestä sekä vinkkejä kirjastot.fi:n palveluista.

29.10.2018 Maanantai: Vahvuudet näkyviksi! (Turku, etälähetys)
Miten kehittää omaa osaamistaan? Missä me kirjastolaiset olemme hyviä ja miten osaamista voisi vielä parantaa? Koulutuspäivä pyrkii vastaamaan näihin kysymyksiin.

13.11.2018 Tiistai: Marika Helovuo Turussa
Yhteistyössä Lounais-Suomen AVIn kanssa järjestetty kirjallisuuden sisältökoulutus. Ei etälähetystä. Turun ja Porin koulutuspäivissä on sama sisältö.

14.11.2018 Keskiviikko: Marika Helovuo Porissa

29.11.2018 Torsdad: Bokprat och litteraturevenemang (Arbetsnamn) i Åbo

11.12.2018 Tiistai: Mediakasvatuspäivä (Turku, etälähetys)
Varsinais-Suomen medialähettien ideoima koulutuspäivä.

Näiden lisäksi tulossa on webinaareja ajankohtaisista aiheista. Webinaarit järjestetään vain verkossa ja ne myös tallennetaan. Lisätietoa webinaareista tulee myöhemmin.

Extranettiä uudistetaan ja myös koulutuskalenteri tulee kokemaan muodonmuutoksen. Jokaisen koulutuksen ilmoittautumisesta ja ohjelmasta tiedotetaan kuitenkin edelleen tuttuun tapaan.

Koulutukset ovat Turun kaupunginkirjaston alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta.
Koulutukset ovat osallistujille maksuttomia. Osallistujat vastaavat itse matkustus-ja ruokailukustannuksistaan.

Syksyn 2018 koulutukset