Webinaari: kansalaisen digitaidot

Turun kaupunginkirjasto järjestää webinaarin osana alueellista kehittämistoimintaa. Webinaarin teemana on kansalaisen digitaidot ja mikä rooli kirjastoilla on digitaitojen opastamisessa. Anu Ojaranta työskentelee tämän vuoden loppuun asti projektisuunnittelijana kansalaisten digitaitojen kehittämisen parissa. Webinaarin tarkoituksena on kertoa, mistä on kyse ja antaa vähän ennakkotietoa kesällä Lounais-Suomen yleisille kirjastoille käyntiin pyörähtävästä kyselytutkimuksesta. Kansalaisen digitaidot ja digitalisaation myötä tulleet haasteet ovat puhuttaneet jo pitkään. Kyselyllä selvitetään, mitkä ovat kirjaston valmiudet olla osallisena valtakunnallisessa digituen verkostossa.

Webinaari on nyt ensimmäinen laatuaan Lounais-Suomen alueella. Nyt on hyvä tilaisuus tulla kokeilemaan, miten webinaari toimii. Pääset esittämään kysymyksiä mm. chat toiminnon kautta. Jos olet ensi kertaa osallistumassa Adobe Connect webinaariin, tule virtuaaliseen kokoushuoneeseen hyvissä ajoin, jotta saat äänitoiminnot päälle ennen alkua. Alta löytyy linkki osallistumisohjeisiin. Kokoukshuoneen chat toiminnon kautta voit pyytää apua.  Jos et pääse mukaan juuri tuona ajankohtana, voit  myöhemmin katsoa webinaarista tehdyn tallenteen.

Tervetuloa!

Aika: 6.6.2018 klo 13-14

Paikka: vain verkossa osoitteessa https://kirjasto.adobeconnect.com/l-s_webinaari/

Ilmoittauduthan ennakkoon tästä linkistä.

Ohjeita etäosallistumiseen löydät täältä.

Lisätietoja: anu.ojaranta@turku.fi