Tarinatornado tulee taas 17.3.

Tarinatornado tunnevinkkaa ja tubettaa perjantaina 17.3. Raision kirjaston Martinsalissa. Varsiston järjestämä koulutuspäivä tarjoaa tuttuun tapaan runsaasti vinkkejä kaikille lasten ja nuorten kirjastotyöstä kiinnostuneille. Aamupäivällä ohjelmassa on vierailija kustannusalalta sekä asiaa tunnevinkkauksesta ja lukupolusta. Iltapäivällä tutustutaan kirjastot.fi:n tarjoamiin palveluihin ja päivän päättää tubettaja Siruaurora.

Aika: perjantai 17.3. klo 8.30 – 15.30
Paikka: Martinsali, Raision kirjasto, Eeronkuja 2

Tarinatornadon ohjelma 2017

Ilmoittautuminen viimeistään torstaina 9.3. klo 16

Lisätietoja: Leena Pylkkö, leena.pylkko@turku.fi

Tervetuloa tornadon tuuliin!

Tarinatornado tulee taas 17.3.
Merkitty:    

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.