TULOSSA – Viestinnälle ja markkinoinnille tiedoksi!

Koko Kansa Lukee –kampanja on ensi vuonna helmikuussa. Kampanjaviikoiksi on valittu viikot 6-8 (6.2.-26.6.2017). Materiaalia kirjastoille kampanjan tueksi tehdään keskitetysti konsortion, Kirjastot.fi:n ja Kirjastokaistan kanssa. Kampanjakirjoja on ensi vuonna ensimmäistä kertaa myös lapsille ja nuorille. Kirjat ovat edellisten vuosien tapaan rajoittamattomassa käytössä koko maassa. Lisätietoja tulossa!

Koko Kansa Lukee –kampanjan kirjat:

Pulkkinen, Riikka: Paras mahdollinen maailma
Noronen, Paula: Supermarsu palaa tulevaisuuteen
Alongi, K. K.: Kevätuhrit
Mazzarella, Merete: Solkattens år
Turtschaninoff, Maria: Maresi
Klingenberg, Malin& Vikström Eklöv, Joanna: Den falska Bernice

Viestinnän vuosikello

Olemme Kirjastot.fi:ssä hahmotelleet, mitä markkinointi- ja tiedotusmateriaalia pyrimme tekemään kaikkien kirjastojen käyttöön. Tästä suunnitelmasta lähetetään tietoa Kirjastot.fi:n ohjausryhmän kokouksen jälkeen joulukuussa.

Suomi 100 -tapahtumat, erityisesti Yle-yhteistyö

Yleisradion Kirjan Suomi (101 kirjaa) -projektista on tulossa tietoa joulukuussa tarkasti. Palaveri Ylen markkinoinnin kanssa on sovittu konkreettisten aineistojen varmistamiseksi (julisteet, bannerit ym.) ja Kansalliskirjasto valmistaa e-kirjakokoelmaa kaikkien käyttöön. Tarkka ohjeistus on mahdollista kun ohje on varmasti lopullinen 🙂 Tiedoksi: Yle tiputtaa ensimmäiset 50 ohjelmaa Areenalle 3.1. ja ohjelmien lähetys alkaa 10.1.

Julkistan tarkat heti kun voin – onneksi vuotta 2017 on kokonainen vuosi!

Lisää tietoa näistä ja muista saa minulta

Päivi Litmanen-Peitsala
Viestinnänsuunnittelija