Maakuntakirjasto järjestää keskiviikkona 21.9. koulutuksen kirjastotyössä hyödyllisistä pedagogisista taidoista. Koulutukseen on mahdollista osallistua joko aamupäivän tai iltapäivän osioihin tai molempiin.

Aamupäivän osuudessa keskitytään arkipäivän kirjastotyön asiakkaan ohjaamiseen. Näkökulma on käytännönläheinen; Miten kysyä tietopalvelussa oikeat kysymykset? Miten tunnistaa asiakkaan tiedontarve? Miten ohjaan ryhmää?

Iltapäivä on suunnattu niille, jotka työssään pääsevät esiintymään ja olemaan ihmisten edessä. Tiedonhaun ja mediakasvatuksen opastajat sekä kollegoja työssään kouluttavat hyötyvät varmasti iltapäivän annista. Iltapäivän osuus sopii myös kaikille, jotka haluavat lisätä esiintymisvarmuuttaan ja vakuuttavuuttaan puhujana.

Koulutus järjestetään 21.9. klo 9.00 – 15.45 Turun pääkirjaston Studiossa. Aamupäivän osuus on klo 9.00 – 11.30 ja iltapäivän osuus klo 12.30 – 15.45. Huomioithan ilmoittautumisen yhteydessä, että samalla ilmoittautumislomakkeella voi ilmoittautua joko aamu- tai iltapäivään tai molempiin!

Koulutuspäivän ohjelma

Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 16.9. klo 16.

Lisätietoja: Anne Heino, anne.ma.heino@turku.fi

Tervetuloa!

teacher-cat_o_1797417

Koulutusta pedagogisista taidoista 21.9.
Merkitty:

Hakutulokset “Koulutusta pedagogisista taidoista 21.9.