Hyödynnä kirjastot.fi-palveluja

Tiesithän, että kirjastot.fi:n alla olevasta KirjastoPro-osiosta löydät runsaasti aineistoa ja vinkkejä kirjastotyön tueksi.

http://www.kirjastot.fi/fi/pelit
Pelit-osiosta löydät mm. kosolti peliaiheisia linkkejä sekä pikaohjeet pelitoimintaan kirjastossa. Jos suunnitteilla on pelitapahtuman järjestäminen esimerkiksi maakunnallisen pelisalkun avulla, niin ohjeet on hyvä lukaista läpi.

http://www.kirjastot.fi/fi/tapahtumapankki
Tapahtumapankista löydät tietoa ja käytännön ohjeita kaikenlaisten asiakastapahtumien järjestämiseksi kirjastossa. Tapahtumapankkiin voi kuka tahansa lisätä tapahtuman, joten jos kirjastossanne ollaan innovatiivisia tapahtumajärjestäjiä, tätä kautta pääset hyvin jakamaan ideoitanne eteenpäin!

http://www.kirjastot.fi/fi/monikielinen-kirjasto
Monikielinen kirjasto tarjoaa aineistoa, vinkkejä ja linkkejä monikulttuurista kirjastotyötä tekeville. Tästä osiosta löydät mm. kirjaston yleisesittelyn yleisimmillä maahanmuuttajakielillä ja myös selkosuomeksi.

Keskustelufoorumit tarjoavat mahdollisuuden jakaa ajatuksia kollegoiden kanssa ympäri Suomen, materiaalipankista löydät runsaasti mm. verkkopalvelujen logoja ja ammattikalenteri kertoo koulutuksista sekä avoimista työpaikoista. Kannattaa tutustua myös muihin KirjastoPron osioihin!

Hyödynnä kirjastot.fi-palveluja
Merkitty:        

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.