Monikulttuurisen arjen haasteet -koulutus 8.3.

Millainen on monikulttuurinen yhteiskunta? Mikä on eri toimialojen ja palvelujen rooli monikulttuurisessa yhteiskunnassa? Kuinka voidaan helpottaa erilaisten näkemysten ja ihmisten kohtaamisia? Miten kirjasto, nuorisotoimi, koulu ja erilaiset liikuntapalvelujen tuottajat voivat osaltaan edistää moninaisuutta ja suvaitsevaisuutta?

Lounais-Suomen aluehallintovirasto järjestää kunnan eri toimialojen ammattilaisille sekä järjestöjen edustajille tarkoitetun koulutuspäivän, jonka aikana kuullaan erilaisista monikulttuurisista toimintamalleista ja palveluista. SPR:n edustaja antaa työkaluja rasismin tunnistamiseen ja siihen reagoimiseen. Entressen kirjaston työntekijät puhuvat monikulttuurisuudesta kirjastossa. Iltapäivän päätteeksi dramaturgi Satu Rasila avaa näkökulmia erilaisuuden kohtaamiseen. Tule kuulemaan vastauksia ja ehkä lisää kysymyksiäkin!

Koulutus järjestetään tiistaina 8.3.2016 klo 9.30 – 15.00 ja paikkana on Kokous- ja juhlatila Alvarium, auditorio, Puutarhakatu 8 B, 20100 Turku. AVI tarjoaa osallistujille aamukahvin.

Ilmoittaudu viimeistään 1.3. tämän linkin kautta:

Tilaisuuden vastuuhenkilö:
kirjastotoimen ylitarkastaja Päivi Almgren, 0295 018 300, paivi.almgren(at)avi.fi

Ilmoittautumisten yhteyshenkilö:
suunnittelija Tuula Mäkilä, 0295 018 096, tuula.makila(at)avi.fi

Monikulttuurisen arjen haasteet -koulutus 8.3.
Merkitty: