Kirjastoihin on nyt toimitettu asiakkaille myytävät kirjamessuliput (katso tilausmäärät tästä). Kirjastosta asiakkaille myytävien lippujen hinta on 10 € (ovelta ostettuna 16 €, eläkeläiset ja opiskelijat 12 €).Lipuissa on valmiiksi painettuna Varsinais-Suomen kirjastojen logo ja osastomme numero A59 ja ne on juoksevasti numeroitu.

Materiaalipankkiin on lisätty lipunmyyntimainos, jota voi tulostaa tiskeille (ruotsiksi tästä). Lippujen myynnnin voi aloittaa välittömästi. Turussa lippuja myydään vain pääkirjaston vastaanotossa.

Lippuja voi tarvittaessa tilata lisää suoraan messukeskuksesta info@turunmessukeskus.fi tai 02 337 111. Myymättömat liput voi messujen jälkeen palauttaa messukeskukseen.

Lisätiedot: Kaarina Koskinen kaarina.koskinen@turku.fi puh. 040 350 2072

PS. Tilaamanne asiakaskutsut yhteistyökumppaneille lähtevät kuljetusten ja postin mukana kirjastoihin tällä viikolla.

Asiakkaille myytävät kirjamessuliput