kustavisaamenmaa-435x600

”Kirjamessut-Tapahtuma jolla on sydän!”

Ilmoittaudu päivystäjäksi Varsinais-Suomen kirjastojen osastolle Turun kansainvälisille Kirjamessuille  2.-4.10.2015!

Messujen yleisteemoina ovat tänä vuonna Ruotsi, Kustavi ja Saamenmaa ja niiden kulttuuriset piirteet. Saamenmaa ulottuu Suomen lisäksi Ruotsiin, Norjaan ja Venäjälle ja messuilla on tulossa kirjailijoita, taiteilijoita ja muusikkoja Suomen lisäksi ainakin Ruotsista ja Norjasta.

Varsinais-Suomen kirjastojen osaston teemana on sananvapaus ja kielletyt kirjat. Perjantaina 2.10. klo 10-14 järjestetään kirjamessuilla Varsinais-Suomen kirjastojen seminaari ”Sana on vapaa? Puheenvuoroja sanomisen rajoista” Kokoustila 3 (Jukola).

Kirjamessujen ohjelma julkaistaan 1.9. kirjamessujen uusilla kotisivuilla osoitteessa www.kirjamessut.fi sekä myöhemmin ilmestyvässä Turun Sanomien TS Opus –liitteessä.

Päivystysvuorot ovat seuraavat:

Perjantai 2.10. Lauantai 3.10 Sunnuntai 4.10.
9.30 – 12.00 9.30 – 12.00 9.30 – 12.00
12.00 -15.00 12.00 -15.00 12.00 -15.00
15.00 – 18.30 15.00 – 18.30 15.00 – 17.30

Päivystäjäksi voit ilmoittautua merkitsemällä tietosi Google –kalenteriin (suora osoite kalenteriin: http://bit.ly/1HtJGtQ ). Merkitse kalenteriin haluamasi vuoron kohdalle nimesi, puhelinnumerosi messujen aikana ja kirjastosi nimi.

Päivystäjille vielä tiedoksi:

• Jokaisessa vuorossa on kaksi päivystäjää.
  • Lisäksi olisi hyvä olla muutama henkilö varapäivystäjinä.
  • Jotta koko Varsinais-Suomi olisi hyvin edustettuina, päivystäjiä voisi miettiä vaikkapa kimpoittain.
  • Paikalla tulisi olla noin ½ tuntia ennen avaamista ja sulkemisen jälkeen varata puoli tuntia koneiden ja muiden tavaroiden pois pakkaamiseen.
  • Sunnuntaina messut loppuvat klo 17.00 ja sen jälkeen on tavaroiden pakkaaminen kuljetusta varten.
  • Päivystäjät eivät tarvitse asiakaskutsua tai messulippua, vaan pääsevät sisään messuesittelijäkortilla.
  • Kirjastot vastaavat oman henkilökuntansa matka- ja palkkakuluista.
  • Päivystäjille on opastustilaisuus maanantaina 28.9. klo 13-15 Turun pääkirjaston Studiossa. Tilaisuudessa käydään läpi päivystäjän tehtäviä ja messujen käytäntöjä. Osallistuminen ei ole pakollista. Infotilaisuuden ilmoittautumislinkki.

Ilmoittaudu päivystäjäksi 23.9. mennessä!

PS.Muistathan, että Sinun tulee sopia mahdollisesta päivystyksestä ja ylityö/viikonlopputyökorvauksista oman esimiehesi kanssa ennen kuin ilmoittaudut päivystäjäksi.

Lisätiedot:
Tiina Salo, tiina.salo@raisio.fi

Ilmoittaudu Kirjamessujen päivystäjäksi!
Merkitty:

2 thoughts on “Ilmoittaudu Kirjamessujen päivystäjäksi!