Tervetuloa maakunnalliseen viestintä- ja palvelumuotoilu –koulutukseen 12.5. Koulutuspaikkana on Raision kaupungintalon valtuustosali, Nallinkatu 2.

Koulutuspäivä on kaksiosainen: aamupäivällä on luentoja viestinnästä ja palvelumuotoilusta ja iltapäivällä tehdään opintomatka IKEA:aan. IKEA:aan pääsee mukaan 20 henkilöä, jotka valitaan ilmoittautumisten jälkeen ja mukaan pääsystä ilmoitetaan osallistujille ennen koulutusta sähköpostilla. Iltapäivän opintomatkan aikana tutustutaan, miten tavaratalo viestii tilana ja ennakoivin viestein.

Koulutuspäivän järjestää Turun kaupunginkirjasto – Varsinais-Suomen maakuntakirjasto osana Asiakkaan kirjasto –projektia. Koulutus on osallistujille maksuton.

Alustava ohjelma alla:

klo 9-12 Raision valtuustosali
Aamukahvi
Miten asiakas havaitsee uuden palvelun tai muutoksen – case
Oikopolku ja naapurin Camilla / Päivi Litmanen-Peitsala, viestinnänsuunnittelija
E-aineisto näkyväksi kirjastossa / Sanni Koffert, palvelumuotoilija
Mitä valtakunnallista tukea odotettavissa / Päivi Litmanen-Peitsala, viestinnänsuunnittelija

klo 12-13 Lounas (omakustanteinen) ja siirtyminen IKEA:aan

klo 13-16 IKEA:n viestintään tutustuminen