Tervetuloa maakunnalliseen koulutukseen Turun kaupunginkirjaston Studioon 5.11. klo 8:45-15:30.

Koulutus tarkoitettu kaikille kirjastoalan työntekijöille, jotka kohtaavat asiakaspalvelutyössä monenlaisia ihmisiä.

Turun kaupunginkirjastossa lähdettiin keväällä 2013 työstämään asiakaspalveluohjetta erityisryhmien kohtaamiseen, asiakaspalveluohjeen lisäksi ideointi poiki myös ko. koulutuspäivän sekä tapahtumapäivän. Asiakaspalveluohjeen laadinta sai alkunsa työntekijöiden tarpeesta saada lisää valmiuksia ja tietotaitoa erilaisten ihmisten kanssa toimimiseen. Koulutuksessa esitellään tämä asiakaspalveluohje ja paneudutaan erikseen muutamaan asiakasryhmään.

Koulutuspäivän järjestää Turun kaupunginkirjasto – Varsinais-Suomen maakuntakirjasto. Koulutus on osallistujille maksuton.

Ilmoittautuminen 31.10 mennessä

Erityisryhmät kirjastossa – koulutus 5.11.