Tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinnon voi nyt hankkia SLK Instituutista

Tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkintoon valmistava koulutus alkaa tänä syksynä useamman vuoden tauon jälkeen SLK Instituutissa.

Koulutuksen sisältö on uusittu reippain ottein vastaamaan kirjaston nykyisiä tarpeita.  Lähiopetuspäiviä on karsittu ja etäopiskelun osuuksia lisätty, minkä ansiosta ammattitutkinnon voi nyt suorittaa vuoden mittaisena pakettina. Suunnittelutyö on tehty yhdessä Helsingin kaupunginkirjaston asiantuntijoiden kanssa.

Noin vuoden kestävä koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, johon sisältyy 2–3 päivää lähiopetusta joka toinen kuukausi sekä ohjattua etäopiskelua verkkoympäristössä. Koulutuspaikan saamiseksi edellytetään alan työpaikkaa ja jonkin verran kokemusta tieto- ja kirjastoalan tehtävistä.

Koulutus järjestetään oppisopimuskoulutuksena ja siihen hakeudutaan oman asuinalueen oppisopimustoimiston kautta.

Lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta saat täältä.

Tutustu koulutukseen internet-sivuilla ja ohjaa organisaatiostasi sopivat hakijat ilmoittautumaan koulutukseen heti!

Lisätietoja:

projektipäällikkö Inari Heimo