VUOSITTAINEN ISON PAJAN SEMINAARI 8.-9.10.2010

Valtakunnallinen Ison Pajan mediakasvatusseminaari on toiminut mediakasvatuksesta kiinnostuneiden kohtaamispaikkana jo yli kymmenen vuoden ajan. Ajankohtaisia mediakasvatukseen liittyviä aiheita käsittelevä seminaari on suunnattu kirjastonhoitajille, opettajille ja nuorisotyöntekijöille. Tämän vuoden seminaari on nimeltään: Huumorikekkerit Isossa Pajassa -tarjolla eri medioiden huumoria ja komediaa. Tule Ylen Isoon Pajaan kuuntelemaan ja osallistumaan!

Seminaarissa on Dome Karukosken Napapiirin sankarit-elokuvan ennakkoensi-ilta. Luennoijina mm. Dome Karukoski, elokuvaohjaaja,Veijo Hietala, filosofian tohtori, Turun yliopisto, Maaretta Tukiainen, kanavajohtaja, Sub, Susanna Snell, asiakkuuspäällikkö, Yle Visio, Heli Sutela, näyttelijä, Pertti Jarla, sarjakuvapiirtäjä, J.P.Pulkkinen, toimittaja, kirjailija.

Tarkempi ohjelma hintatietoineen Metkan sivuilta.

Tervetuloa seminaariimme!

Ilmoittautumiset 24.9.2010 mennessä. www.mediametka.fi

Järjestäjät:

Mediakasvatuskeskus Metka ry, Yle Oppiminen ja Tiede ja BTJ Finland Oy, Suomen kirjastoseura ja Kirjastot.fi

Ison Pajan seminaari