Turun kaupungin kulttuuriasiainkeskuksessa haettavana

Palvelupäällikkö

Virka vak.nro 402412, Kaupunginkirjasto. Työn alkamisajankohta 1.11.2010 tai sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka: 2.937,12 €/kk. Pätevyys: Ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot sekä hyvä tehtävään soveltuva työkokemus. Molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Aikaisempi johtamiskokemus ja PallasPro-kirjastojärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Turun kaupunginkirjastossa on siirrytty keskitettyyn aineiston valintaan, ja parhaillaan valmistellaan siirtymistä kelluvaan kokoelmaan ja tietojärjestelmän uusimiseen. Turun kaupunginkirjasto kuuluu Vaski-kirjastoihin ja kokoelmatyötä tullaan kehittämään myös yhteistyössä muiden Vaski-kirjastojen kanssa.

Palvelupäällikkö on kokoelmat ja tietokannat –yksikön esimies ja kirjaston johtoryhmän jäsen.

Tied.p. 050 5907691 Inkeri Näätsaari kirjastotoimenjohtaja tai 044 9072924 Ulla-Maija Maunu palvelujohtaja

Hakemukset toimitettava 27.9.2010 klo 15.00 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake tai osoitteella Kulttuuriasiankeskus, Kirjaamo, PL 248, 20101 Turku

Hakemukset toimitettava määräaikana ja niitä ei palauteta. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Töitä tarjolla: palvelupäällikkö